Kerstdiner bij Ubbink Garden december 2018

Natasja & Monique

Ieder jaar vieren we met het hele bedrijf kerst in de kantine. We kleden de kantine mooi aan en genieten met z’n allen dan van een lekkere maaltijd. Dit jaar kwam Marc al voor de 3e keer op rij bij ons koken. Deze keer was het alleen net iets anders dan voorgaande jaren, we hadden namelijk iets meer budget en konden voor een iets luxere versie gaan.

Dit jaar dus geen buffet (al was dat ook erg lekker!), maar Marc dacht goed met ons mee om het luxere gevoel te creëren. Door het neerzetten van lange tafels en het mooi aankleden, was het ”luxe” gevoel al snel aanwezig. Verder kregen we diverse opties voor een aantal gerechten en hebben we met het budget toch een luxe 4-gangen diner kunnen samenstellen. Een heerlijk voorgerecht, een soepje tussendoor, een luxe hoofdgerecht en een lekker dessert! Tussendoor stonden er lekkere broodjes op tafel en was iedereen aan het einde van de avond meer dan voldaan!

Aan het einde van de avond was ook alles weer schoon en konden we op maandag weer netjes gebruik maken van onze kantine.

Marc en Jacqueline, bedankt weer voor deze heerlijke maaltijd en ervaring!