Amuse me

Het nieuwe eten is maatwerk: aandacht voor wat u belangrijk vindt. Of het nu een walking diner betreft, een receptie, lustrum of verjaardag, het gevoel moet goed zijn. Proefclass zorgt voor stijlvolle gerechten in een ontspannen ambiance.

De amuse van Proefclass zijn pure klasse. Origineel, creatief en smaakvol. Oogstrelend en bijzonder. Prachtige smaakcombinaties met oog voor detail zorgen voor een bijzondere beleving bij u en uw gasten.

Ook voor vegetariërs hebben we een keur aan amuse mogelijkheden met buitengewone smaakcombinaties.

De high wine van Proefclass onderscheidt zich door oogstrelende amuse in combinatie met een perfect passend wijnarrangement. Educatief en ontspannen.

Naast het aanbieden van amuses, kan Proefclass uitstekende buffetten faciliteren. De buffetten, zowel koud als warm, hebben de signature van Proefclass. Kwaliteit en creativiteit vormen de kernwaarden. We bespreken de mogelijkheden graag met u.

Laat u verrassen met de meest heerlijke culinaire creaties!

Meer informatie

Wilt u meer informatie, heeft u vragen of wilt u een offerte aanvragen?

Wij staan u met plezier te woord en maken graag een offerte voor u op!

Marc Goedhart
06 39 51 36 49

Of mail naar:
info@proefclass.nl

Van de heer Lieuwens, vervent liefhebber van topwijnen uit Montalcino kregen wij de opdracht om een serie van 10 exclusieve amuses te presenteren voor 30 personen bij de introductie van de Brunello Montalcino ‘ Ill Poderuccio’ 2008 primeurwijn.
”Marc en Jacqueline, wat een fantastisch amuse buffet, iedereen genoot ervan. Heel hartelijk dank voor jullie geweldige creatieve en heerlijke amuses”