Het Regthuis fungeert voor de 2e keer als pop-up **** restaurant. Marc Goedhart, top-chef, nodigt u uit voor een bijzondere Wijn & spijs avond in het Regthuis. Een culinaire reis met als thema de herfst, in ons unieke en historische pand. Thema: “The four seasons” Vrijdag 7 oktober 2022 Zaterdag 8 oktober 2022 Er zijn […]

Extra datum ingepland vanwege grote belangstelling

Vrijdag 27 mei 2022

Vorige week hebben wij een uitnodiging gestuurd om deel te nemen aan een wijn & spijs avond dat op zaterdag 28 mei zal plaatsvinden in het oude Regthuis in Oudkarspel. Een avond waar we erg naar uitkijken, mooie gerechten koken met bijpassende wijnen voor een select gezelschap in een historisch pand.

We dineren met alle deelnemers aan 1 lange tafel in een historisch pand. Speciaal voor deze gelegenheid omgetoverd tot een Pop up restaurant. In een informele sfeer maken we kennis, delen onze passie en verhalen met elkaar en genieten van wat het voorjaar ons culinair te bieden heeft.

Veel belangstelling voor deze avond!

De datum van 28 mei is na de nieuwsbrief van vorige week zo goed als volgeboekt, er zijn slecht 20 plaatsen beschikbaar per avond.

We hebben daarom besloten om op vrijdagavond van 27 mei een extra avond te organiseren, lijkt het jullie leuk om aan deel te nemen deze avond dan verneem ik dit heel graag via een bevestiging naar dit email adres.

Ik verwijs graag naar de bijlage onder deze mail voor alle info.

Erg leuk als we elkaar zien op 27 mei en 28 mei!

Bestel een proefpakket wijnen! Proefclass selecteert al jaren de beste wijnen voor uw diner of feest. In nauwe samenwerking met Vinoloog Esther Leegwater – vander Busken (www.pop4wine.nl ) gaan wij proefpakketten wijn leveren aan iedereen die geïnteresseerd is in mooie wijnen. Deze eerste proefpakketten zijn met veel zorg samengesteld uit een selectie die niet verkrijgbaar […]