Private dining

Private dining

Dineren in een ongedwongen sfeer, op een locatie waar u graag uw gasten ontvangt en culinair laat genieten. Private dining is het nieuwe uiteten. Een zorgvuldig gedekte tafel, eten van hoog niveau en een bijpassend wijnarrangement. Gastronomie in optima forma.

Private dining is meer dan alleen het uitbesteden van werkzaamheden. Laat het gevoel van luxe en allure over u heen komen. U kunt zich volledig op uw gasten richten, Proefclass zorgt voor de rest. Indien gewenst verzorgen wij ook de uitnodigingen aan de gasten. Het menu wordt in overleg samengesteld.

In een passende, intieme setting biedt Proefclass met het Private dining concept een bijzondere manier om een verjaardag of lustrum te vieren met familie, vrienden en relaties. Als u echt indruk wilt maken, neem dan plaats naast de chef in de keuken. Assisteer bij de bereiding van de unieke gerechten en geniet zo van een privékookles en uw rol als gastheer of gastvrouw in 1 dag.

Meer informatie

Wilt u meer informatie, heeft u vragen of wilt u een offerte aanvragen?

Wij staan u met plezier te woord en maken graag een offerte voor u op!

Marc Goedhart
06 39 51 36 49

Of mail naar:
info@proefclass.nl

Ter ere van het 60 jarig huwelijk van de heer en mevrouw van der Meulen uit Bergen, heeft de familie een privédiner georganiseerd met kinderen en kleinkinderen in het Chateau Stavelot in de Belgische Ardennen.
”Goedemiddag Marc en Jacqueline. Wij hebben gisteren genoten van jullie, Marc’s kookkunst, jullie wijnkeuzes en vriendelijke bediening waren onovertrefbaar. Mijn ouders hebben heerlijk geslapen na een fantastische avond. We hebben zelden zo lekker gegeten. Dank jullie voor alles”

Walking dinner

Walking dinner

Een walking dinner vindt plaats in een ongedwongen sfeer. Aan de chique aangeklede statafels kunnen de gasten bijpraten onder het genot van prachtig uitgeserveerde gerechten en bijpassende wijnen. In tegenstelling tot bij een buffet, komt het eten hier naar u toe. Het voordeel van een walking diner is dat er meer beweging ontstaat onder uw gasten. Een walking diner menu zou er als het volgt uit kunnen zien:

Summerbreeze
Spoom van komkommer, avocado en mascarpone, met rivierkreeft, Pernod en gefrituurde prei.
*
Zon & zee
Harmonie van schaal en schelpdieren. Mousse van Hollandse garnalen, in Valderama Arbequina olijfolie gemarineerde St. Jacobsmossel, beignet van inktvis. Oesterboter en tomatentartaar. Dressing van Waterkers marinade.
*
Pootje baden
Bouillon van kwartel en truffel, Schuim van boerenlandmelk en iets nootmuskaat. Brioche met crème van Cantharel.
*
Op huwelijkse voorwateren
Rilette van eend met gerookte paling. Zuurkoolkroket, gekonfijte witlof. Olie van avocado, pistache en munt.
*
Kalverliefde
Kalfslende, gelakt met sinaasappel/kaneelstroop. Zalf van bloemkool en knoflook. Met Shi-take en chips van artisjok.
*
Zacht & Zalvend
3 bereidingen van kaas, Tutti frutti gemarineerd in witte port, notencracker.
*
Zoet & zalig
Grand dessert buffet, 7 gerechtjes per persoon.

Bovenstaand menu heeft Proefclass mogen verzorgen tijdens een walking dinner 
in Almere voor 24 personen. Laat u verleiden

“Lieve Marc en Jacqueline, wat hebben jullie ons en onze gasten een onvergetelijke avond bezorgd. 
Dank voor jullie verrassende, heerlijke kookkunst, organisatietalent en gastvrijheid tot in alle details. 
We hebben genoten”

Top buffetten en barbecue plus

Proefclass biedt warme en koude buffetten voor elke gelegenheid. Net als bij de amuses betreft het hier creatieve gerechten van hoog niveau. We luisteren graag naar uw wensen, en bespreken graag alle mogelijkheden met u. Talloze mogelijkheden zijn mogelijk.

Tevens faciliteert Proefclass uitmuntende barbecues. Met smaakvolle producten als oesters, kreeft en prime rib, kunt u met een topkok van Proefclass alle aandacht op uw gasten richten. Zonder zorgen leeft u naar uw evenement toe. Onder het genot van een uitstekend glas wijn geniet u van alle lekkernijen die worden opgediend.

Ontzorgen is een zorg minder waard.

Ter afsluiting van het seizoen heeft het vrouwennetwerk in Bergen in samenwerking met Proefclass een ‘midsummernight’ georganiseerd met als thema wijn en spijs. 50 dames waren deze avond aanwezig om te genieten van een boswandeling, met aansluitend mooie wijnen en exclusieve amuses.
“Beste Marc, het was een prachtige avond, ik heb alleen maar goede berichten gehoord”