Meer informatie & contact

Uw gasten verrassen met een prive diner, creaties op culinair top niveau? Uw kennis van wijn vergroten met een wijncursus? Onder professionele begeleiding een luxe maaltijd leren bereiden, of een leuke avond met wijn en spijs organiseren voor vrienden of familie?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van Proefclass? Neem dan contact met ons op via het onderstaande formulier, of neem telefonisch contact met ons op.

Mail ons

Over Marc Goedhart

Proefclass is een jonge onderneming in de markt van de kwaliteitscatering. Eigenaar Marc Goedhart is gediplomeerd kok en vinoloog. Hij werkte in gerenommeerde hotels en restaurants, waarvan drie die werden bekroond met een Michelin ster: Hotel de L’ Europe, het Amstel Hotel en restaurant Duurstede van Paul Fagel. Daarnaast heeft Marc onder meer gewerkt op de Holland America cruise line en bij restaurant John Halvemaan.

Na jaren als manager in de horeca te hebben gewerkt, is Marc de laatste 11 jaar werkzaam geweest bij de 2 grootste contract cateraars van dit moment, te weten Sodexo en de Compass groep. Als senior operations manager verantwoordelijk voor een personeelsbestand van 125 medewerkers en de facility-contracten bij multinationals als Shell, Total en BP.

In 2006 heeft Marc de opleiding tot vinoloog succesvol afgerond. Sindsdien is hij actief als wijnmeester van het Nederlands wijngilde, afdeling Bergen. Daarnaast is hij mede-initiatiefnemer van de proefgroep van vinologen, een groep onafhankelijke vinologen die maandelijks bijeenkomt en proefsessies houdt op het gebied van wijn en wijn/spijscombinaties. Dit houdt de vinologen scherp, en constant op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen.
Verder heeft Marc de opleiding wijn en spijs van Peter Klosse en Edwin Raben aan de Academie voor de gastronomie succesvol afgerond.

Proefclass richt zich op zowel de zakelijke als de particuliere markt. Wijn- en spijsbeleving staan centraal, waarbij het creëren van een ontspannen sfeer het uitgangspunt vormt. Educatie is een belangrijk onderdeel van het concept.

Dankzij de vele contacten die door de jaren heen zijn opgedaan, heeft Marc een team van specialisten om zich heen gevormd op het gebied van wijn en spijs. Bij hen zijn uw wensen in goede handen.

Elke belevenis kan naar eigen wens worden ingevuld.

Betrouwbaarheid door kennis en ervaring

Van de heer Lieuwens, fervent liefhebber van topwijnen uit Montalcino kregen wij de opdracht om een serie van 10 exclusieve amuses te presenteren voor 30 personen bij de introductie van de Brunello Montalcino ‘ Ill Poderuccio’ 2008 primeurwijn.
“Marc en Jacqueline, wat een fantastisch amuse buffet, iedereen genoot ervan. Heel hartelijk dank voor jullie geweldige creatieve en heerlijke amuses”

Voor de heer R. Dorlas heeft Proefclass de nieuwjaarsreceptie mogen verzorgen voor vrienden en zakelijke relaties in Amstelveen.
“Hi Marc, ik hoop dat je gisterenavond goed bent thuisgekomen. Jouw catering was geweldig: creatieve hapjes, mooie smaakcombinaties en mooi gepresenteerd. We hebben er van genoten”

Ter ere van het 60 jarig huwelijk van de heer en mevrouw van der Meulen uit Bergen, heeft de familie een privédiner georganiseerd met kinderen en kleinkinderen in het Chateau Stavelot in de Belgische Ardennen.
“Goedemiddag Marc en Jacqueline. Wij hebben gisteren genoten van jullie, Marc’s kookkunst, jullie wijnkeuzes en vriendelijke bediening waren onovertrefbaar. Mijn ouders hebben heerlijk geslapen na een fantastische avond. We hebben zelden zo lekker gegeten. Dank jullie voor alles”

Bij de familie Span in Den Helder gaf men Proefclass de opdracht om de viering van een verjaardag en geheel andere invulling te geven. Een avondvullend programma, met een serie van 10 verschillende wijnen, heldere uitleg, passende amuses en een competitieve kennisquiz in teamverband brachten de zo gewenste, informele sfeer met de nodige hilariteit.
“Marc, vandaag allemaal positieve reacties gehad, iedereen heeft het ontzettend leuk gehad”

Een privédiner voor 24 personen ter gelegenheid van de 70e verjaardag van de gastheer en gastvrouw.

“Lieve Marc en Jacqueline, wat hebben jullie ons en onze gasten een onvergetelijke avond bezorgd. Dank voor jullie verrassende, heerlijke kookkunst, organisatietalent en gastvrijheid tot in alle details. We hebben genoten”

Tijdens het jaarlijks terugkerende familieweekend, wilde de familie van Diepen professionele begeleiding bij de voorbereidingen op het familiediner.

“Hallo Marc en Jacqueline, Het was een zeer geslaagd weekend en de kookworkshop was een zeer leuke activiteit om met jong en oud gezamenlijk te doen. Met jullie als deskundige en enthousiaste begeleiders wordt het toch ‘ echter’ en kon de lat ook hoger worden gelegd om als uitdaging te dienen. Al met al super bedankt”

De familie Kistemaker en vrienden uit Oudkarspel hebben als huwelijkscadeau en luxe privédiner aangeboden aan het bevriende bruidspaar.
“Een 8 gangen diner inclusief bijpassende, mooie wijnen voor 10 personen, geheel verzorgd door Proefclass. Oudkarspel. Wij hebben met onze vrienden een zeer ontspannen avond beleefd, met heerlijke & verrassende gerechten en onder begeleiding van een zeer gastvrije gastheer- en vrouw. Het bruidspaar was blij verrast met dit cadeau”

Ter afsluiting van het seizoen heeft het vrouwennetwerk in Bergen in samenwerking met Proefclass een ‘ midsummernight’ georganiseerd met als thema wijn en spijs. 50 dames waren deze avond aanwezig om te genieten van een boswandeling, met aansluitend mooie wijnen en exclusieve amuses.
“Beste Marc, het was een prachtige avond, ik heb alleen maar goede berichten gehoord”