Proefclass is een jonge onderneming in de markt van de kwaliteitscatering. Eigenaar Marc Goedhart is gediplomeerd kok en vinoloog. Hij werkte in gerenommeerde hotels en restaurants, waarvan drie die werden bekroond met een Michelin ster: Hotel de L’ Europe, het Amstel Hotel en restaurant Duurstede van Paul Fagel. Daarnaast heeft Marc onder meer gewerkt op de Holland America cruise line en bij restaurant John Halvemaan.
Na jaren als manager in de horeca te hebben gewerkt, is Marc de laatste 11 jaar werkzaam geweest bij de 2 grootste contract cateraars van dit moment, te weten Sodexo en de Compass groep. Als senior operations manager verantwoordelijk voor een personeelsbestand van 125 medewerkers en de facility-contracten bij multinationals als Shell, Total en BP.
In 2006 heeft Marc de opleiding tot vinoloog succesvol afgerond. Sindsdien is hij actief als wijnmeester van het Nederlands wijngilde, afdeling Bergen. Daarnaast is hij mede-initiatiefnemer van de proefgroep van vinologen, een groep onafhankelijke vinologen die maandelijks bijeenkomt en proefsessies houdt op het gebied van wijn en wijn/spijscombinaties. Dit houdt de vinologen scherp, en constant op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen.
Verder heeft Marc de opleiding wijn en spijs van Peter Klosse en Edwin Raben aan de Academie voor de gastronomie succesvol afgerond.
Proefclass richt zich op zowel de zakelijke als de particuliere markt. Wijn- en spijsbeleving staan centraal, waarbij het creëren van een ontspannen sfeer het uitgangspunt vormt. Educatie is een belangrijk onderdeel van het concept.
Dankzij de vele contacten die door de jaren heen zijn opgedaan, heeft Marc een team van specialisten om zich heen gevormd op het gebied van wijn en spijs. Bij hen zijn uw wensen in goede handen.
Elke belevenis kan naar eigen wens worden ingevuld.
Betrouwbaarheid door kennis en ervaring